OCR - tekstgenkendelse​

OCR er en metode til at genkende tekst på billeder. Vi arbejder ud fra ISO 8859-1 (8-bit) standarden der sikrer, at alle danske tegn understøttes uden problemer.

Dette er med til at lette arbejdsbyrden og sagsbehandlingen, da man hurtigt og effektivt kan præcisere sin søgning gennem det digitale arkiv.

OCR metoden som bliver brugt hos Dansk Scanning A/S, er en speciel type, som har gjort os certificerede som én af i alt fire godkendte OCR leverandører i EU-regi. Et af kravene for at blive udvalgt som leverandør til digitalisering i EU-regi er, at vores OCR system:

GENKENDER MINIMUM 997 UD AF 1000 BOGSTAVER – ALTSÅ 99,7%

Det er vigtigt at påpege, at da OCR foretages af en computer, bliver søgningen baseret på mange forskellige skrifttyper. Dette hjælper med at genkende både nye udskrevne dokumenter samt gamle skrifttyper fra skrivemaskiner. Håndskrevne dokumenter og særligt tekst i kursiv kan dog være svære at identificere og dermed kan resultatet med OCR på håndskreven tekst være udfordrende.

Kontakt Dansk Scanning​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi lægger stor vægt på at sikre et godt og uformelt arbejdsmiljø for alle medarbejdere i både produktion og administration.​

Digitaliseringsprocessen

Logistik​

Præparation​

Scanning​

Efterbehandling​

Upload til Elektronisk arkiv​

Tilbagelevering, opbevaring eller destruktion​

Virksomheds information

Dansk Scanning A/S

CVR: 20373490​

Adresse

Skagerrakvej 16

6715 Esbjerg N

Kontakt Information

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at  klikke her .