​Digitalt arkiv og arkivscanning af dine dokumenter

Få adgang til dine arkiver i skyen. Hos Dansk Scanning i Esbjerg har vi speciale i etablering af digitalt arkiv og arkivscanning af alle typer dokumenter, papirer, tegninger og meget mere. Vi hjælper private virksomheder i hele Danmark med overgangen til at blive digitale, så de kan arbejde mere effektivt.

Med et digitalt arkiv får du adgang til alle dine dokumenter i skyen, hvor de befinder sig trygt og sikkert.

Mange virksomheder bruger mange timer på at håndtere fysiske dokumenter til intern og ekstern brug. Men i stedet for at have et fysisk arkiv, hvor man er geografisk begrænset, kan vi hjælpe med digitalt arkiv og arkivscanning, så dine papirer bliver scannet og uploadet til et online arkiv. Her kan du give alle adgang, så de kan arbejde på farten. Skal de lige bruge en kontrakt eller nogle tegninger inden et møde, kan de selv tilgå papirerne.

Omhyggelig arkivscanning til sikkert digitalt arkiv

Når det kommer til at hjælpe virksomheder med arkivscanning til et et digitalt arkiv, er vi yderst omhyggelige i forhold til håndtering af dokumenter. Vi anvender sikre procedurer, der gør, at vi får alt ført over i de elektroniske arkiver.

Kvalitet og diskretion er nogle af vores mærkesager, som vi ikke går på kompromis med. Kom derfor trygt til os, hvis du ønsker professionel assistance til at overgå til digitalisering. Ønsker du vores hjælp, skal vi nok tage os af det hele. Din arbejdsdag kan fortsætte, uden at du skal bekymre dig. Vi tager din opgave sikkert fra start til slut, så du har et online arkiv med styr på alle dine dokumenter. Du får mere plads i firmaet, der ikke skal bruges til opbevaring af papirer, som du i stedet kan udnytte til noget andet, der giver værdi.

Kontakt os for et godt tilbud

Vi er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med og arkivscanning til digitalt arkiv, hvis du er på vippen til at blive digital. Vi har hjulpet virksomheder som eksempelvis Mærsk, hvorfor vi er vant til at håndtere store cases med den største diskretion.

Ring eller skriv til os for at høre mere samt få et godt tilbud. Kontakt os på telefon 70 11 41 16 eller skriv til info@danskscanning.dk, så finder vi den rette løsning til dine behov.​

Kontakt Dansk Scanning​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi lægger stor vægt på at sikre et godt og uformelt arbejdsmiljø for alle medarbejdere i både produktion og administration.​

Digitaliseringsprocessen

Logistik​

Præparation​

Scanning​

Efterbehandling​

Upload til Elektronisk arkiv​

Tilbagelevering, opbevaring eller destruktion​

Virksomheds information

Dansk Scanning A/S

CVR: 20373490​

Adresse

Skagerrakvej 16

6715 Esbjerg N

Kontakt Information

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at  klikke her .