Dokumentscanning i høj kvalitet

Søger du en kompetent og professionel virksomhed, der tilbyder dokumentscanning i høj kvalitet til firmaer i Esbjerg eller andre steder i Danmark?


​Hos Dansk Scanning har vi mange års erfaring med dokumentscanning af alle typer papirer og tegninger, som scannes med helt op til 1200 DPI. Vi har alle de rette maskiner og redskaber til at hjælpe dig og din virksomhed med at blive digitale.

Der er rigtig mange større firmaer, der ligger inde med store arkiver fra mange år tilbage. I en moderne tid kan det være svært at få hurtig adgang til de dokumenter – og for ikke at tale om den sårbarhed, der er ved at opbevare fysiske papirer.

​Ved hjælp af dokumentscanning kan du nemt og effektivt få alle dine dokumenter scannet ind, så de ligger tilgængeligt for alle medarbejdere i skyen.

Professionel rådgivning inden for dokumentscanning

Vil du arbejde smartere og mere effektivt i hverdagen, være mere mobil og fleksibel, er dokumentscanning det rigtige skridt at tage. 

Med vores viden, erfaring og ekspertise kan vi udføre det relativt hurtigt og sikkert, så der kommer helt styr på alle dokumenter. Vi tilbyder en totalløsning, så du ikke behøver at entrere med andre firmaer omkring IT-løsninger.

​Vi designer et skræddersyet setup til dig og din virksomhed, hvor I kan få adgang til alle jeres filer, der nu ligger elektronisk i stedet for fysisk.

​Vi kan eksempelvis sætte en iPad op til jer, hvor I kan tilgå dokumenter ved hjælp af ganske få tryk. Nemmere og mere brugervenligt bliver det bare ikke.

Opnå større sikkerhed med dokumentscanning

I 2017 er der ingen grund til at have dokumenter liggende i en kælder. Få udført en dokumentscanning af alle jeres dokumenter, så de ligger sikkert i skyen. Der bliver naturligvis designet sikre systemer med backup, så de er helt sikre.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder på telefon 70 114 116 eller skriv til info@danskscanning.dk, så vi kan hjælpe dig nemt og effektivt, så du får mere tid i hverdagen.

Kontakt Dansk Scanning​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi lægger stor vægt på at sikre et godt og uformelt arbejdsmiljø for alle medarbejdere i både produktion og administration.​

Digitaliseringsprocessen

Logistik​

Præparation​

Scanning​

Efterbehandling​

Upload til Elektronisk arkiv​

Tilbagelevering, opbevaring eller destruktion​

Virksomheds information

Dansk Scanning A/S

CVR: 20373490​

Adresse

Skagerrakvej 16

6715 Esbjerg N

Kontakt Information

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at  klikke her .