Fordele ved at digitalisere arkivet

Scanning bidrager til større effektivitet

Hos Dansk Scanning i Esbjerg tilbyder vi professionel scanning til private virksomheder i hele Danmark, som ønsker at arbejde smartere og mere effektivt. Har din virksomhed brug for en højere grad af digitalisering, der tillader jer at arbejde bedre sammen uden at skulle være afhængige af fysiske papirer, kan vi hjælpe med at få scannet alle jeres dokumenter, så de ligger i skyen.

Vi har alt det rigtige udstyr til at udføre scanninger af alle typer materialer fra arkiver til dokumenter og tegninger. Vi tilbyder scanning i op til 1200 DPI, hvorfor du får digitaliseret dine værdifulde papirer i høj kvalitet, så du altid ved, hvor du har dem.

Fordele ved at vælge os til scanning

Ønsker du at kunne lægge alle dine digitale filer i et elektronisk arkiv i stedet for det et fysisk papirarkiv, er vi nogle af de mest fremtrædende udbydere inden for scanning. Vi har blandt andet Mærsk i vores kundeportefølje. Fordelene ved at vælge os frem for alle mulige andre er, at du får en totalløsning hos os. Vi har det hele samlet under ét tag og kan derfor varetage alt inden for scanning og håndtering af dine filer.

Vi kan opsætte IT-løsninger, således at du får en iPad, du kan benytte til at lokalisere kontrakter og andet, du gerne vil have adgang til. Nemmere bliver det ikke. Og det er bekvemmeligheden, fleksibiliteten og effektivisering, der gør os til nogle af de absolut bedste på markedet.

Kontakt os for nærmere aftale

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med scanning? Kontakt os på telefon 70 11 41 16 eller skriv til info@danskscanning.dk.

Kontakt Dansk Scanning​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi lægger stor vægt på at sikre et godt og uformelt arbejdsmiljø for alle medarbejdere i både produktion og administration.​

Digitaliseringsprocessen

Logistik​

Præparation​

Scanning​

Efterbehandling​

Upload til Elektronisk arkiv​

Tilbagelevering, opbevaring eller destruktion​

Virksomheds information

Dansk Scanning A/S

CVR: 20373490​

Adresse

Skagerrakvej 16

6715 Esbjerg N

Kontakt Information

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at  klikke her .