Job​

​Vi lægger stor vægt på at sikre et godt og uformelt arbejdsmiljø for alle medarbejdere i både produktion og administration. 


Dansk Scanning A/S er en teknologi virksomhed i vækst, hver dag byder derfor på nye udfordringer og ændrede arbejdsgange. Som medarbejder er det vigtigt, at du er omstillingsparat og klar til nye udfordringer. Arbejdet i produktionen kan til tider være rutinepræget, men vi forventer, at du er engageret og arbejder hen imod den rette løsning for alle kunder.

Sikkerhedsgodkendelse er en betingelse for ansættelsen hos Dansk Scanning A/S. Du vil derfor blive anmodet om at underskrive samtykkeerklæring til brug herfor, hvorefter vi sørger for at indhente godkendelsen. 

Personalegoder og Industriens overenskomst

Vi tilbyder vores medarbejdere fri kaffe, te og kakao, gratis frugtordning samt massageordning. Der arrangeres flere gange årligt sammenkomstaftener, eksempelvis med bowling og efterfølgende buffet.

Dansk Scanning A/S er medlem af Dansk Industri, og alle produktionsmedarbejdere er som følge heraf omfattet af Industriens Overenskomst, der indeholder regler om lønninger, pension, fridage, barsel m.v. Grundlønnen suppleres med bonus. Funktionærer er ansat i henhold til Funktionærloven og Ferieloven.

​Søg uopfordret nu

Send en mail med ansøgning og CV til info@danskscanning.dk

Kontakt Dansk Scanning​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi lægger stor vægt på at sikre et godt og uformelt arbejdsmiljø for alle medarbejdere i både produktion og administration.​

Digitaliseringsprocessen

Logistik​

Præparation​

Scanning​

Efterbehandling​

Upload til Elektronisk arkiv​

Tilbagelevering, opbevaring eller destruktion​

Virksomheds information

Dansk Scanning A/S

CVR: 20373490​

Adresse

Skagerrakvej 16

6715 Esbjerg N

Kontakt Information

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at  klikke her .