​Digitalisering skaber bedre overblik

​Hos Dansk Scanning i Esbjerg mærker vi en stigende efterspørgsel på digitalisering i hele Danmark. Vi tilbyder at hjælpe alle former for private virksomheder med at løfte opgaven, således at de kan tage skridtet og blive mere mobile, fleksible og effektive. Vi sørger blandt andet for at skabe IT-løsninger og scanning af alle fysiske dokumenter, som bliver lagt i skyen.

Har du en virksomhed, hvor I råder over en en masse papirer, dokumenter og meget andet, I kunne have gavn af at have elektronisk, kan vi bidrage med vores ekspertise inden for transformation til digitalisering. Det giver jer mulighed for at arbejde smartere sammen og få mere fra hånden i dagligdagen.

Hurtig og effektiv digitalisering

Vi er et fullservice firma, der kan varetage hele projektet for dig. Har du ikke selv tid, ressourcer eller lyst til at yde den nødvendige indsats, der skal til for at skabe en digitalisering af din arbejdsplads, har vi alle de rette værktøjer.

Vi har stor erfaring på området, hvorfor vi er det rette firma til at hjælpe jer med at få skabt en værdi i forhold til at have alt liggende tilgængeligt på eksempelvis en iPad, som vi sætter op for jer.

Vi er hurtige og effektive og kan klare det hele selv. Modsat mange af vores konkurrenter favner vi den brede palette inden for digitalisering og kan selv sørge for at hjælpe jer fra start til sikkert i mål uden at tilkalde andre entreprenører. 

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed – præcis som vi har hjulpet Mærsk og mange andre.

Få et uforpligtende tilbud

Hvorfor vente med at blive digital, når det hver dag kan spare jer tid. Vi sørger for overgangen i forhold til digitalisering, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Vi udfører vores arbejde med største omhu og med respekt for dine dokumenter.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon telefon 70 11 41 16 eller skriv til info@danskscanning.dk. Så hjælper vi dig med at få et bedre overblik.

Kontakt Dansk Scanning​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi lægger stor vægt på at sikre et godt og uformelt arbejdsmiljø for alle medarbejdere i både produktion og administration.​

Digitaliseringsprocessen

Logistik​

Præparation​

Scanning​

Efterbehandling​

Upload til Elektronisk arkiv​

Tilbagelevering, opbevaring eller destruktion​

Virksomheds information

Dansk Scanning A/S

CVR: 20373490​

Adresse

Skagerrakvej 16

6715 Esbjerg N

Kontakt Information

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at  klikke her .