En bæredygtig virksomhed

 Dansk Scanning A/S tager store hensyn til miljøet og forbruget af ressourcer. Miljøpolitikken i virksomheden har blandt andet udmøntet sig i følgende konkrete tiltag:

✔ Med investering i vindmøller på 35 million kr. produceres mere end 8 million KWH årligt, som dækker behovet i vore servercentre, produktions-, udviklings-, salgs- og administrationsafdelinger, hvorefter resten går til danske hustande.

 

✔ Al opvarmning i virksomheden foregår vha. jordvarme.

✔ Vor specialbyggede 15 tons lastbil, konstrueret til sikkert at transportere arkiver, opfylder EURO 5 miljø standarden .

✔ Papir i forbindelse med scanning og den daglige drift bliver genbrugt.

✔ I forbindelse med naturgenopretningsprojektet ved Varde Ådal, har Dansk Scanning A/S stillet 32.800 m2 jord til rådighed, rejst 30.000 m2 skov og braklagt yderligere 108.000 m2 jord til gavn for dyrelivet og miljøet i området.

✔ Materialeforbruget i forbindelse med den daglige drift er blevet sænket væsentligt i forbindelse med implementering af nyt software i 2013.

Kontakt Dansk Scanning​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi lægger stor vægt på at sikre et godt og uformelt arbejdsmiljø for alle medarbejdere i både produktion og administration.​

Digitaliseringsprocessen

Logistik​

Præparation​

Scanning​

Efterbehandling​

Upload til Elektronisk arkiv​

Tilbagelevering, opbevaring eller destruktion​

Virksomheds information

Dansk Scanning A/S

CVR: 20373490​

Adresse

Skagerrakvej 16

6715 Esbjerg N

Kontakt Information

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at  klikke her .