Scanning​

​Scanning er det første skridt på vejen til det elektroniske arkiv. Det er godt at have i tankerne, at resultatet af scanningen kommer til at danne fundamentet for jeres fremtidige arkiv. Et fokus på kvalitet er derfor vigtigt, når der skal ses på de muligheder, der kommer i fremtiden.


Vi kan hjælpe din organisation med at få scannet alt materiale. Vores udstyr er gearet til at håndtere dokumenter og tegninger op til og udover A0 format. Ved særligt detaljerede tegninger og dokumenter kan vi scanne i op til 1200 DPI. I samarbejde kan vi fælles sørge for at finde en fremgangsmåde, der passer til jeres behov.

​For at sikre dokumenterne mod skader anvendes en manuel scanningsmetode, der reducerer risikoen for fejl og uheld væsentlig. Det betyder også, at vi nænsomt kan behandle og sikre en god kvalitet på beskadigede og skrøbelige dokumenter og tegninger.

Efter scanning er det muligt at lægge de digitale filer i et elektronisk arkiv, hvor der kan søges på tværs af tekst i dokumenterne og på relevante metadata, der er blevet registreret under scanningsprocessen. Registrering af metadata kan f.eks. være årstal, sagstype, adresse eller journalnummer. Det kan være med til at gøre adgangen til data lettere og mere effektiv og dermed bidrage med en højere effektivitet for jeres organisation.

Desuden kan vi scanne bøger, microfich, røntgen, negativer, dias, ringbind, personalemapper, patientjournaler, teknisk dokumentation, diverse vejledninger.

Kontakt Dansk Scanning​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi lægger stor vægt på at sikre et godt og uformelt arbejdsmiljø for alle medarbejdere i både produktion og administration.​

Digitaliseringsprocessen

Logistik​

Præparation​

Scanning​

Efterbehandling​

Upload til Elektronisk arkiv​

Tilbagelevering, opbevaring eller destruktion​

Virksomheds information

Dansk Scanning A/S

CVR: 20373490​

Adresse

Skagerrakvej 16

6715 Esbjerg N

Kontakt Information

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at  klikke her .